Լավ ուտեստ պատրաստելու համար միայն թանկարժեք և որակյալ մթերքներ ունենալը բավական չէ։ Պետք է այն շատ լավ պատրաստել և հմուտ լինել։

 

 

Օրինակ ՝ կարտոֆիլի պատրաստման եղանակն է։ Ոմանք առանց կափարիչն են այն պատրասում, իսկ ոմանք էլ կափարիչով։ Իսկ գիտե՞ք, թե ինչպես է ճիշտ։ 

 

Կարտոֆիլը պետք է եփել փակ կափաիչով, որպեսզի  այն պահպանի իր բույրը, համը, վիտամինները և իր օգտակար հատկությունները։ 

 

 

Մյուս անգամ այդպես պատրաստեք և կզգաք տարբերությունը։

loading...