Լավ ուտեստ պատրաստելու համար միայն թանկարժեք և որակյալ մթերքներ ունենալը բավական չէ։ Պետք է այն շատ լավ պատրաստել և հմուտ լինել։
Օրինակ ՝ կարտոֆիլի պատրաստման եղանակն է։ Ոմանք առանց կափարիչն են այն պատրասում, իսկ ոմանք էլ կափարիչով։ Իսկ գիտե՞ք, թե ինչպես է ճիշտ։
Կարտոֆիլը պետք է եփել փակ կափաիչով, որպեսզի այն պահպանի իր բույրը, համը, վիտամինները և իր օգտակար հատկությունները։
Մյուս անգամ այդպես պատրաստեք և կզգաք տարբերությունը։
loading...