Շատերն են մեզ գրում ՝ նշելով, որ արդեն հոգնել են մսային ուտեստներից և ցանկանում են շատ հետաքրքիր բանաջարեղենային համղ բաղադրատոմսեր։

Սիրով ձեզ ենք ներկայացնում կաղամբով տոլմայի պատրաստման եղանակը, բայց առանց մսի։

Սա ավելի համ է, քան մսով միջուկը։ Պատրաստեք և համոզվեք։

Բաղադրամասեր

1 գլուխ կաղամբ,
3 հատ գազար,
3 հատ թարմ վարունգ,
6-8 պճեղ սխտոր,
Մարինադի համար ՝ 
700 մլ ջուր,
60 գ շաքարավազ,
60 մլ քացախ 6% (խնձոր, բրինձ, գինի կամ սովորական),
40 մլ բուսական յուղ,
35 գ աղ,
2 դափնու տերևներ,
1 թեյի գդալ համեմի սերմ,
8-10 հատ հատիկավոր պղպեղ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...