Գարեջուր խմելուց առաջ իմացեք նրա օգտակար հատկություններն ու վնասակար ազդեցությունը։ գարեջուրը օգտակար է, երբ այն չափավոր եք օգտագործում։

 

 

Օրական չպետք է 40 գրամից ավելի խմեք կամ շաբաթական 2,5 լիտրից ոչ ավել։

 

 

Այն որքան էլ որ զարմանալի լինի ՝ այս չափաքանակով գարեջուր օգտագործելը 50 տոկոսով կնվազեցնի երիկամներում քարերի առաջացման ռիսկը։

 

Գարեջուրը 40 %-ով նվազեցնում է սրտային հիվանդությունների ռիսկը։ Նվազեցնում է 2-րդ կարգի դիաբետով հիվանդանալու ռիսկը։

Գարեջուրը օգտակար է ոսկորներին։ Այն ամրացնում է ոսկորները, վերացնում ցավը։ 

Գարեջուրը օգտակար է հատկապես կանանց, որովհետև այն կանացի հորմոններ է պարունակում։ Գարեջուրը նաև նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ։ 

 

 

Սակայն այս ամենի հետ մեկ տեղ գարեջուրը ունի վնասակար ազդեցություն։ 

Գարեջրի մեծաքանակ և հաճախակի ընդունումը հանգեցնում է արական հորմոնի՝ տեստոստերոնի արտադրության ընկճման, իսկ դա մեծ վնաս է հասցնում տղամարդու պոտենցիային ու սերմնահեղուկի որակին: 

 

Նաև գարեջուրը կանացի հոմոններ է պարունակում, ինչը վտանգավոր է տղամարդկանց համար։ 

Գարեջուր հաճախակի ընդունող տղամարդկանց օրգանիզմում բացի էնդոկրին համակարգի փոփոխություններից, փոփոխության է ենթարկվում նաև արտաքին տեսքը. Ֆիտոէստրոգենները նպաստում են ճարպերի կուտակմանը հետույքային, ազդրային, որովայնային և կրծքային շրջաններում՝ այդպիսով տղամարդուն հաղորդելով կնոջ մարմնակազմություն:

 

 

Վտանգավոր է, եթե միայն հաճախ օգտագործեն գարեջուր և մեծաքանակ։ Սակայն շաբաթական 2,5 լիտրից ոչ ավել և օրական 30-40 մլ ոչ ավել օգտագործումը վնասակար ազդեցություն չի թողնի։

loading...