Ինձ թվում է շատերն են սիրում ձմերուկի չիր և մուրաբա։

 

 

Այս ժամանակահատվածը ամենահարմարն է և ճիշտը ՝ ձմերուկի մուրաբա և չիր պատրաստելու համար։

Պատրաստման մեջ ոչ մի բարդ բան չկա, ամեն ինչ շատ պարզ է։

 

Չիր և մուրաբա պատրաստելու համար ոչ թե պետք է օգտագործենք ձմերուկի միջուկը, այլ ՝ կեղևը։

 

 

Այսպիսով ՝ 

 

Ձմերուկի մուրաբայի բաղադրատոմսը այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/10010

 

 

Ձմերուկի չրի բաղադրատոմսը այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9949

loading...