Ինձ թվում է շատերն են սիրում ձմերուկի չիր և մուրաբա։
Այս ժամանակահատվածը ամենահարմարն է և ճիշտը ՝ ձմերուկի մուրաբա և չիր պատրաստելու համար։
Պատրաստման մեջ ոչ մի բարդ բան չկա, ամեն ինչ շատ պարզ է։
Չիր և մուրաբա պատրաստելու համար ոչ թե պետք է օգտագործենք ձմերուկի միջուկը, այլ ՝ կեղևը։
Այսպիսով ՝
Ձմերուկի մուրաբայի բաղադրատոմսը այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/10010
Ձմերուկի չրի բաղադրատոմսը այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9949
loading...