Վարունգի մարինադի շատ տարբերակներ կան, բայց այս մեկը առանձնանում է իր հեշտությամբ և համեղ լինելով։
Այսպես պատրաստելով վարունգները ստացվում են խրթխրթան, ինչը շատերն են ցանկանում։ Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է։
Բաղադրամասեր
Վարունգ - 1-1,5 կգ,
Բալի տերև - 6 հատ,
Համապալասի (смородины) տերև - 6 հատ,
Ծովաբողկի տերև - 1-2 հատ,
Բուրավետ պղպեղ - 4 հատ,
Սև հատիկավոր պղպեղ - 16 հատ,
Դափնու տերև - 2 հատ մեծ կամ 4 հատ փոքր,
Սամիթ - 4 հատ,
Սխտոր - 6-8 պճեղ,
Քացախ 9% - 4 ճաշի գդալ
1 լիտր մարինադի համար ՝
Աղ - 1 ճաշի գդալ,
Շաքար - 1,5 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
loading...