Կրեմ պատրաստելուց շատերը չեն կողմնորոշվում, թե ինչ կրեմ պատրաստեն, քանի որ տեսականիները շատ-շատ են։
Մենք առաջարկում ենք պատրաստել ամենապարզ և հասարակ կրեմը, որը կարող եք օգտագործել ցանկացած տորթի վրա։
Ահա բաղադրատոմսը։
Բաղադրամասեր
եփած խտացրած կաթ - 450 գր,
Թթվասեր (20-30 տոկոս յուղայնությամբ) - 450 գր
Պատրաստման եղանակը
Թթվասերը հարեք հարիչով և հետո նոր կամաց-կամաց ավելացրեք խտացրած կաթը։
Ցանկության դեպքում կարող եք նաև մի փոքր վանիլին ավելացնել։
Սա շատ պարզ ը հասարակ կրեմ է, բայց իր համով շատ ընտիր։
Այն օգտագործեք տարբեր տորթերի և թխվածքաբլիթների վրա։
Իսկ խտացրած կաթը ձեր ցանկությամբ ընտրեք ՝ շոկոլադե, թե սովորական։
loading...