Այսօր ձեզ համար կբացահայտենք խոհարարական խորամանկություն, որը շատ կօգնի ձեզ։ Կխոսենք համեղ միս պատրաստելու մասին։

 

 

Տավարի միսը խաշելուց ՝ 1,5 ճաշի գդալ քացախ ավելացրեք ջրի մեջ։ 
 

Նախ նշենք, որ ոչ մի համ կամ քացախի տհաճ հոտ չի մնա ոչ մսի, ոչ էլ ապուրի մեջ, հանգիստ կարող եք ավելացնել։ 

 

 

Այն կկոտրի տավարի մսի կոշտությունը և այնքան փափուկ կստացվի այն, որ կհալվի բերանում։ 

 

Փորձեք և համոզվեք ու այս գաղտնիքը մի ասեք ոչ ոքին։ Իմացեք նաև ՝ 

Ինչպե՞ս ճիշտ խաշել միսը, որպեսզի այն համեղ և փափուկ ստացվի ՝ ուժեղ, թե թույլ կրակին, սառը, թե գոլ ջրով

 

 

Կարդացեք աստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/10304

loading...