ձմբուկը ձմռան ոչ հասանալի և շատ թանկ բանջարեղեն է դառնում։ Բայց մենք հնարավորություն ունենք այն պահպանելու ՝ սառեցման միջոցով։

 

 

Ես միշտ սառեցնում էի, բայց այդքան էլ հաջող չէր ստացվում։

 

Սակայն անցաց տարի այս տարբերակով եմ սառեցրել և վստահ կարող եմ ասել, որ սա ամենալավ տարբերակն է։ 

Այն պահում է իր թարմությունը և ձմռանը ուղղակի վայելում ենք սմբուկը։ 

Խոհարար Աննա մեզ կներկայացնի ճիշտ սառեցման եղանակը։ ԴԻտեք տեսանյութը ՝ 

loading...