Պղպեղը շատ օգտակար բանջարեղեն է։

 

 

Ամռանը շատ ենք պղպեղ ուտում է թե խորոված, թե այլ ճաշատեսակների մեջ։

 

Սակայն իր օգտակար և համեղ լինելու հետ մեկտեղ պղպեղը ունի հակացուցումներ, վտանգավոր հատկություններ։ 

 

 

Եկենք պարզենք, թե ու՞մ է կտրականապես արգելված պղպեղ ուտել։ 

 

Պղպեղը կարող է վտանգավոր լինել ստամոքսի բարձր թթվայնության և խոցային հիվանդությունների ժամանակ։ 

 

 

Այն հակացուցված է սրտի ռիթմի խանգարման ժամանակ։ Իսկ կտրականապես պղպեղ չպետք է օգտագործեն լյարդի հետ կապված լուրջ խնդիրներ ունեցողները։

loading...