Դափնու տերև այսօր շատ տարածված համեմունք է, նա շատ լավ համ է հաղորդում մեր ուտեստներին։
Սակայն այսօր մենք կբացահայտնեք նրա ևս մեկ հատկություն, դա ցավից ազատելու հատկությունն է։
Իսկ ցավից ազատվելու համար, նախ պետք է պարզենք պատճառը։
Հիմնականում դա լինում է շնչերակների աթերոսկլերոզի, այնպես էլ մկանների բորբոքումից։
Բաղադրամասեր
3 տուփ դափնու տերև։
Պատրաստման եղանակը
Առաջին օրը, եռացնել 1 թուփ դափնու տերևը 10 լիտր ջրի մեջ և թողեք որ սառչի, այնպես որ ոտքերը դիմանան։
Ոտքերը դնել միջոցի մեջ 20 րոպե։
Ոտքերը չորացնել և հագեք բրդյա գուլպաներ։
Ջուրը մի թափեք, քանի որ հաջորդ օրը պետք է ավելացնել 2-րդ տուփը, միջոցը եռացնել և կրկնել պրոցեդուրան։ Այսպես ևս 2 անգամ։
Պրոցեդուրան կարելի է անել ամեն 6 ամիսը մեկ։
loading...