Դափնու տերև այսօր շատ տարածված համեմունք է, նա շատ լավ համ է հաղորդում մեր ուտեստներին։

Սակայն այսօր մենք կբացահայտնեք նրա ևս մեկ հատկություն, դա ցավից ազատելու հատկությունն է։

Իսկ ցավից ազատվելու համար, նախ պետք է պարզենք պատճառը։

Հիմնականում դա լինում է շնչերակների աթերոսկլերոզի, այնպես էլ մկանների բորբոքումից։

 

Բաղադրամասեր

3 տուփ դափնու տերև։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Առաջին օրը, եռացնել 1 թուփ դափնու տերևը 10 լիտր ջրի մեջ և թողեք որ սառչի, այնպես որ ոտքերը դիմանան։

Ոտքերը դնել միջոցի մեջ 20 րոպե։

Ոտքերը չորացնել և հագեք բրդյա գուլպաներ։

Ջուրը մի թափեք, քանի որ հաջորդ օրը պետք է ավելացնել 2-րդ տուփը, միջոցը եռացնել և կրկնել պրոցեդուրան։ Այսպես ևս 2 անգամ։

Պրոցեդուրան կարելի է անել ամեն 6 ամիսը մեկ։

 

 

 

loading...