Դանդուռը համեղ և օգտակար բույս է։
Դանդուռով պատրաստում են տարատեսակ աղցաններ, իսկ ամենահայտնին դանդուռով մարինադն է։
Դանդուռը պարունակում է B1, E, K, PP և C վիտամիններ։ Դանդուռ օգտակար է շաքարային դիաբետի 2-րդ փուլում։
Դանդուռը օգտակար է սրտի ռիթմի խանգարման ժամանակ։
Բայց դանդուռը բարձրացնում է ճնշումը։ Այն խիստ հակացուցված է բարձր ճնշում ունեցողներին։
Առաջարկում ենք նաև դանդուռի մարինադի պատրաստման ճիշտ և համեղ եղանակը։
Դիտեք այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/10379
loading...