Դանդուռը համեղ և օգտակար բույս է։

 

 

Դանդուռով պատրաստում են տարատեսակ աղցաններ, իսկ ամենահայտնին դանդուռով մարինադն է։

 

Դանդուռը պարունակում է B1, E, K, PP և C վիտամիններ։ Դանդուռ օգտակար է շաքարային դիաբետի 2-րդ փուլում։ 

 

 

Դանդուռը օգտակար է սրտի ռիթմի խանգարման ժամանակ։

 

Բայց դանդուռը բարձրացնում է ճնշումը։ Այն խիստ հակացուցված է բարձր ճնշում ունեցողներին։

Առաջարկում ենք նաև դանդուռի մարինադի պատրաստման ճիշտ և համեղ եղանակը։

 

 

Դիտեք այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/10379

loading...