Այսօր ձիթապտուղը ունի լայն տարածում ողջ աշխարհում ի շնորհիվ իր յուրահատուկ համի։

Այսօր մենք կբացահայտենք նաև նրա օգտակար հատկությունները, որը հայտնի են եղել դեռ հին Հունաստանում։

Ձիթապտղի պտուղները հարուստ են կալցիումով, կալիումով և վիտամին Դ-ով։

Ձիթապտղից պատրաստված ձեթը շատ օգատակար է և խորհուրդ է տրվում օգտագործել կենցաղում արևածաղկի ձեթի փոխարեն։

 

Տարբեր տեսակի արտաքին ազդեցությունները, սթրեսը ժամանակի ընթացքում կարող են առաջացնել լուրջ հիվանդություններ, ինչպես նաև քաղցկեղ մարդու օրգանիզմում։

Ամեն օր պետք է ուտել 5-6 ձիթապտուղ։

 

 

Այսպես դուք կպաշտպանեք ձեր օրգանիզմը քաղցկեղացին բջիջների առաջացումից։

Ձիթապտուղը օգնում է նաև նվազեցնել արյան մեջ ճարպերի մակարդակը, ինչի արդյունքում ազատվում եք խոլեստերինից։

loading...