Այսօր ձիթապտուղը ունի լայն տարածում ողջ աշխարհում ի շնորհիվ իր յուրահատուկ համի։
Այսօր մենք կբացահայտենք նաև նրա օգտակար հատկությունները, որը հայտնի են եղել դեռ հին Հունաստանում։
Ձիթապտղի պտուղները հարուստ են կալցիումով, կալիումով և վիտամին Դ-ով։
Ձիթապտղից պատրաստված ձեթը շատ օգատակար է և խորհուրդ է տրվում օգտագործել կենցաղում արևածաղկի ձեթի փոխարեն։
Տարբեր տեսակի արտաքին ազդեցությունները, սթրեսը ժամանակի ընթացքում կարող են առաջացնել լուրջ հիվանդություններ, ինչպես նաև քաղցկեղ մարդու օրգանիզմում։
Ամեն օր պետք է ուտել 5-6 ձիթապտուղ։
Այսպես դուք կպաշտպանեք ձեր օրգանիզմը քաղցկեղացին բջիջների առաջացումից։
Ձիթապտուղը օգնում է նաև նվազեցնել արյան մեջ ճարպերի մակարդակը, ինչի արդյունքում ազատվում եք խոլեստերինից։
loading...