Բաղադրամասեր
3 ճ,մ կտավատ,
300 մլ ջուր,
1 ճ,գ չամիչ կամ արմավ,
2 ճ,գ մեղր,
1 ճ,գ կտավատ
Պատրաստման եղանակը
Կտավատը և քունջութը լցնել 300 մլ ջրի մեր։
Այնուհետև լվանալ չամիչը կամ արմավը, վրան լցնել սառը ջուր և պահել 20 րոպե։
20 րոպե հետո լվանալ նորից և ավելացնեմ ջրի և կտավատի մեջ։
Ավելացնել մեղր և խառնել։
Թողնել թրմվի 1 ժամ։
Որից հետո լցնել բլենդերի մեջ և խառնել։
Խմել ամեն օր առավոտ, հաց ուտելուց 30 րոպե առաջ։
loading...