Բաղադրամասեր

 

3 ճ,մ կտավատ,

300 մլ ջուր,

1 ճ,գ չամիչ կամ արմավ,

2 ճ,գ մեղր,

1 ճ,գ կտավատ

Պատրաստման եղանակը

 

Կտավատը և քունջութը լցնել 300 մլ ջրի մեր։

Այնուհետև լվանալ չամիչը կամ արմավը, վրան լցնել սառը ջուր և պահել 20 րոպե։

 20 րոպե հետո լվանալ նորից և ավելացնեմ ջրի և կտավատի մեջ։

Ավելացնել մեղր և խառնել։

Թողնել թրմվի 1 ժամ։

Որից հետո լցնել բլենդերի մեջ և խառնել։

Խմել ամեն օր առավոտ, հաց ուտելուց 30 րոպե առաջ։

loading...