Իսկ դուք գիտեք, որ արևածաղկի ձեթը օրգանիզմի համար օգտակար է այնքան, որքան ձիթապտղի ձեթը, եթե նա պատրաստված է սառը զտման եղանակով։

Բացի դրանից արևածաղկի սերմերը ուտելը նույնպես օգտակար է, պարզապես պետք է իմանալ որտեղ և երբ է պետք դա անել։

 

1. Արևածաղիկը պետք է իմունիտետին
 

Արևածաղկի սերմի ձեթը իր մեջ պարունակում են մեծ քանակությամբ լինոլաթթու, որի քանակը զգալի մեծ է քանի ձիթապտղի մեջ։ Մոտ 10 անգամ։ Իսկ լինոլաթթու պետք է իմունիտետին, այն օգնում է խուսափել հոգնախությունը խրոնիկ ստադիա գալուց և օգնում է խուսափել մաշկի չորությունից։

 

 

2. Արևածաղկի ձեթը օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը։
 

Արևածաղկի ձեթի մեջ խո;եստերին չկա և չի կարող լինել, այն օգնում է օրգանիզմին մաքրել ստամոքսը սնունդով եկած խոլեստերինից։

 

 

3. Արևածաղկի սերմերը հարստացնում է աղցանների համը

 

Ցանկացաց աղցանի մեջ, հատկապես բանարեղենային աղցանների մեջ ավեալացրեք արևածաղկի սերմեր և դուք կտեսնեք թե ինչպես է փոխվում և հարստանում աղցանի համը։

 

 

4. Արևածաղկի ձեթը օգնում է երիտասարդ մնալ

 

Սա հնարավոր է շնորհիվ նրա, որը այս պարունակում. վիտամին Ե, նույնիսկ 10 անգամ ավել, քանի ձիթապտղի ձեթը։

 

5. Ռաֆինացված ձեթը լավ է տապակելու համար

 

Այս ձեթի վառվելու ջերմաստիճանը 246 Ց է։

 

loading...