Կտավատը օժտված է մի շարք օգտակար հատկություններով, ի շնորհիվ այս բաղադրատոմսի դուք կկարողանաք օգտվել բոլոր հատկություններից։
Բաղադրամասեր
3 ճաշի գդալ կտավատ,
300 մլ ջուր,
1 ճ,գ չամիչ,
2 թ,գ մեղր,
1 ճ,գ քունջութի սերմեր
Պատրաստման եղանակը
Կտավատի սերմերը և քունջութը լցնել 300 մլ տաք ջրի մեջ։
Լվանալ չամիչը, վրան լցնել սառը ջուր և թողնել 15-20 րոպե։
Կրկին լվանալ և ավելացնել սերմերով լի ջրի մեջ։
Ավելացնել նաև մեղր։
Լավ խառնել։
Թողնել թրմվի մեկ ժամ և մանրացնել, մինչև ստանաք համասեռ զանգված։
Խմել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե շուտ։