Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝
Ալյուր 400 գ ՝ խմորի համար (գումարած 50 գ),
կաթ 120 գ,
ձու 3 հատ (2 հատ գումարած սպիտակուց, դեղնուց՝ վրան քսելու համար)․
կարագ կամ մարգարին 100-110 գ․
վանիլային շաքար 10 գ․
շաքարավազ 70 գ․
մի պտղունց աղ․
չոր խմորիչ 9-10 գ․

Միջուկի համար ՝
շաքարավազ 60 գ,
կիտրոն (կեղև) 2 հատ,

Գլազուրի համար ՝
մեկ կիտրոնի հյութ,
շաքարավազ 3-4 ճ.գ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...