Բաղադրամասեր

1,5 բ շաքարավազ,

20 ճ/գ տաք կաթ,

150 մլ ձեթ,

3ճ/գ մեղր,

3 բ ալյուր,

3ճ/գ կակաո,

1,5թ/գ սոդա,

Կրեմի համար ՝

200գ կարագ,

1 տուփ եփած խտացրած կաթ

 

 

Պատրաստման եղանակը

Ձվերի սպիտակուցներն առանձնացնել,դնել սառնարանում:

Դեղնուցները հարել,ավելացնել շաքարավազի կեսը,մեղրը,կաթը,ձեթը և լավ հարել:Առանձին հարել ալյուրը,սոդան և կակաոն,ավելացնել դեղնուցային մասսային:

 

Սպիտակուցները հարել մնացած շաքարավազի հետ,աստիճանաբար խառնել խմորին,լավ հարել:

Ստացվում է մածուցիկ զանգված:Բաժանել 2 մասի,թխել 180°-ում: Միացնել կրեմով,վրան քերել շոկոլադ և մանրած ընկույզ շաղ տալ: կամ կարող եք ձևավորել ինչպես լուսանկարում է պատկերված։

loading...