Շատ կանայք են այս խնդրով տառապում։ Շատ դժվար է վերացնել ցելյուլիտը, բայց առավել հետ է ձեռք չբերել այն։ Մեր սննդակարգում կա 2 մթերք, որ հենց դրանք են առաջացնում ցելյուլիտ։

 

 

Չհասկանալով, որ այս մթերքները ուտելով ցելյուլիտ կառաջանա ՝ ամեն օր օգտագործում ենք դրանք։

1․ Սպիտակ ալյուրից պատրաստված հացաբուլկեղեն

 

Մենք ամեն օր հաց ենք ուտում, որը պատրաստված է սպիտակ ալյուրից։ 

 

 

Սպիտակ ալյուրը պարունակում է ռաֆինացված ածխաջրեր, որոնք քայքայում են կոլագենը, որի գործառույթը մաշկի առաձգականությունը պահպանելն է:

 

Պատահական չէ, որ դիետիկ հաց ուտողները կամ ընդհանրապես հացաբուլկեղեն չօգտագործողները ունեն գեղեցիկ կազմվածք ՝ առանց ցելյուլիտների։

2․ Երկրորդ մթերքը դա հում ձուկն է

 

 

Հում ձուկ կամ ավելի ճիշտ կլինի ասել սուշի։

Մի կերեք սուշի կամ հազվադեպ այն օգտագործեք։ Սուշին պատրաստվում է  ճարպոտ մթերքներից, որոնք երկար ժամանակ մնում են օրգանիզմում:

loading...