Շատ կանայք են այս խնդրով տառապում։ Շատ դժվար է վերացնել ցելյուլիտը, բայց առավել հետ է ձեռք չբերել այն։ Մեր սննդակարգում կա 2 մթերք, որ հենց դրանք են առաջացնում ցելյուլիտ։
Չհասկանալով, որ այս մթերքները ուտելով ցելյուլիտ կառաջանա ՝ ամեն օր օգտագործում ենք դրանք։
1․ Սպիտակ ալյուրից պատրաստված հացաբուլկեղեն
Մենք ամեն օր հաց ենք ուտում, որը պատրաստված է սպիտակ ալյուրից։
Սպիտակ ալյուրը պարունակում է ռաֆինացված ածխաջրեր, որոնք քայքայում են կոլագենը, որի գործառույթը մաշկի առաձգականությունը պահպանելն է:
Պատահական չէ, որ դիետիկ հաց ուտողները կամ ընդհանրապես հացաբուլկեղեն չօգտագործողները ունեն գեղեցիկ կազմվածք ՝ առանց ցելյուլիտների։
2․ Երկրորդ մթերքը դա հում ձուկն է
Հում ձուկ կամ ավելի ճիշտ կլինի ասել սուշի։
Մի կերեք սուշի կամ հազվադեպ այն օգտագործեք։ Սուշին պատրաստվում է ճարպոտ մթերքներից, որոնք երկար ժամանակ մնում են օրգանիզմում: