Ձեզ ենք ներկայացնում յուրահատուկ բաղադրատոմս։ Իսկապես յանքան համեղ է, որ կեր և լռիւր։ Կեր ու սուսի բաղադրատոմսը։
Բաղադրամասեր
0,5 կգ տավարի մսին ՝
Կանաչ ոլոռ ՝ ըստ ճաշակի,
6 հատ միջին չափի կարտոֆիլ,
3 հատ միջին չափի գլուխ սոխ,
100 գ կարագ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը կտրտել երկար շերտերով և տապակել: Մինչ կարտոֆիլը տապակվի, միսը կտրտել նեղ շերտերով 1 սմ լայնությամբ և 3 սմ երկարությամբ:
Միսը տապակել կարագով, բայց ոչ երկար, որպեսզի չկոշտանա: Սոխը կտրտել օղակներով և լցնել մսի վրա և շարունակել տապակելը: Վրան ավելացնել աղ, պղպեղ:
Տապակած կարտոֆիլը լցնել մսի վրա դնել մարմանդ կրակին, ավելացնել ոլոռը և եփել 5 րոպե:
Կեր ու սուսը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած և կլոր կտրտած լոլիկով: