Ձեզ ենք ներկայացնում յուրահատուկ բաղադրատոմս։ Իսկապես յանքան համեղ է, որ կեր և լռիւր։ Կեր ու սուսի բաղադրատոմսը։

 

 

Բաղադրամասեր

 

0,5 կգ տավարի մսին ՝
Կանաչ ոլոռ ՝ ըստ ճաշակի,

6 հատ  միջին չափի կարտոֆիլ,

3 հատ միջին չափի գլուխ սոխ,

100 գ կարագ,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Կարտոֆիլը կտրտել երկար շերտերով և տապակել: Մինչ կարտոֆիլը տապակվի, միսը կտրտել նեղ շերտերով 1 սմ լայնությամբ և 3 սմ երկարությամբ:

 

Միսը տապակել կարագով, բայց ոչ երկար, որպեսզի չկոշտանա: Սոխը կտրտել օղակներով և լցնել մսի վրա և շարունակել տապակելը: Վրան ավելացնել աղ, պղպեղ:

Տապակած կարտոֆիլը լցնել մսի վրա դնել մարմանդ կրակին, ավելացնել ոլոռը և եփել 5 րոպե:

Կեր ու սուսը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած և կլոր կտրտած լոլիկով: 

loading...