Իմ ծանոթ մսագործներից մեկը ՝ Աշոտը, վերջապես կիսվեց իր գաղտնիքով և ասաց ինչպես պատրաստել քյաբաբի ֆարշը, որպեսզի չընկնի շշի վրայից։

Իսկական քյաբաբի ֆարշը պետք է այնպիսին լինի, որ շշի վրայից չընկնի, լինի փոքւն և արտակարգ համեղ։

 

 

Ինձ քյաբաբի ֆարշի բաղադրատոմսը այսօր ասեց իմ ծանոթ մանղալչիներից մեկը, որը սիրով կներկայացնեմ ձեզ։

 

 
 

 

Բաղադրամասեր

 

 

1 կգ տավարի մսին ՝ 

200 գրամ սալ,

280 գրամ գլուխ սոխ,

300 գրամ հավի բուդ,

1 թեյի գդալ սոդա,

5-6 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,

աղ ՝ ըստ ճաշակի,

100-150 մլ ջուր,

կարմիր քաղցր աղացած պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

Տավարի միսը, սալը, հավի միսը 2 անգամ աղացեք։

 

 

Այնուհետև աղացեք սոխի հետ և ավելացրեք մնացած բոլոր համեմունքները։

Լավ տրորեք։

 

 

Թողեք սառնարանում մի փոքր սառի և վերջ քյաբաբի ֆարշը պատրաստ է։

loading...