Իմ ծանոթ մսագործներից մեկը ՝ Աշոտը, վերջապես կիսվեց իր գաղտնիքով և ասաց ինչպես պատրաստել քյաբաբի ֆարշը, որպեսզի չընկնի շշի վրայից։
Իսկական քյաբաբի ֆարշը պետք է այնպիսին լինի, որ շշի վրայից չընկնի, լինի փոքւն և արտակարգ համեղ։
Ինձ քյաբաբի ֆարշի բաղադրատոմսը այսօր ասեց իմ ծանոթ մանղալչիներից մեկը, որը սիրով կներկայացնեմ ձեզ։
Բաղադրամասեր
1 կգ տավարի մսին ՝
200 գրամ սալ,
280 գրամ գլուխ սոխ,
300 գրամ հավի բուդ,
1 թեյի գդալ սոդա,
5-6 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,
աղ ՝ ըստ ճաշակի,
100-150 մլ ջուր,
կարմիր քաղցր աղացած պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը