Բաղադրամասեր

5 ձու,

1 ⅓ բ (220 գ) շաքարավազ,

⅓ բ բուսայուղ,

⅔ բ (150մլ) ջուր,

4 ճ գ կակաո,

Վանիլին,

Պտղունց աղ,

1 թ գ սոդա,

1.5 բ ալյուր,

Թխել յուղաթերթիկով, 3 շերտ, 180°С նախապես տաքացրած ջեռոցում, տապակի չափը 23սմ

Կրեմը 

 

2 բ բարձր յուղայնության սերուցք (ես 1.5 օգտագործեցի, բավարար էր)

2-3 ճ գ շաքարի փոշի

Վանիլին

7գ դոնդող+¼ բ սառը ջուր+⅓ բ եռման ջուր

3 ճ գ ծիրանի ջեմ

Օշարակը 

2-3 ճ գ ռոմ (կամ լիկյոր) խառնել 2 ճ գ ծիրանի հյութի կամ ջրի հետ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...