Այս բաղադրատոմսում ինձ օգնել է իմ ֆրանսիացի ընկերը, ով խմորեղենի մասնագետ է։

Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝
տաք կաթ - 250 մլ = 1 ¼ բաժակ,
չոր խմորիչ - 5 գ = 1 թ.գ,
ցորենի ալյուր - 450 (+/-) գ = 3,5 (+/-) բաժակ,
շաքարավազ - 50 գ = 3,5 ճաշի գդալ,
աղ - 5 գ = 1 թ.գ,
փափուկ կարագ - 60 գ = 3 ճ.գ.,
Անհրաժեշտ է նաև ՝
կարագ - 80 գ,
կարագ (վրան քսելու համար) - 20 գ,
ջուր,
խոշոր աղ - զարդարման համար

 

Պատրաստման եղանակը

loading...