Խորոված անելը շատ հեշտ և հաճելի գործ է։ Մի փոքր գաղտնիքով կիսվեմ, որը ինձ ընկերս է ասել։

 

 

նա երկար տարիներ այդ գործի մեջ է։ Խորոված անելուց ածուխի վրա աղ լցրեք։

 

Երբ միսը դնում ենք կրակի վրա, սկսում է յուղը ընկնել ածուխի վրա, որն էլ նպաստում է կրակի բռնկման, ինչը կայրի միսը։

 

 

Կրակի դեմ հաճախ ջուր ենք օգտագործում։ Ջրից մարում է ածուխը: 

Սա հանգեցնում է ջերմության իջեցմանը: Նման շոգեխաշելու արդյունքում միսը կարող է պարզապես սխալ եփել։ Որպեսզի ածուխների վրա ճարպ չթափվի, սովորական սեղանի աղ օգտագործեք:

 

 

Երբ ածուխները պատրաստ լինեն, նրանց վրա աղ ցանեք: Բավական է հավասարապես 100-200 գրամ աղ լցնել:

loading...