Բաղադրամասեր

ձու - 2 հատ  
գոլ ջուր - 2 թեյի բաժակ 
աղ 
շաքարավազ 
ալյուր 
կարագ
 ձեթ

 

Պատրաստման եղանակը

 

2 ձուն,2 բաժակ գոլ ջուրը,աղը և մաղած ալյուրը խառնում ենք իրար և ստանում ենք պինդ խմոր։ Թողնում ենք մեկ ժամ հանգստանա,որից հետո բաժանում ենք գնդերի։ Էլի 15րոպե թողնում ենք հանգստանա և շերտերը 2 անգամ բացում ենք,ապա քսում ենք կարագ։ Վերջին գործողությունը կրկնում ենք 2 անգամ և թողնում ենք հանգստանա։
Երրորդ անգամ կարագ չենք քսում,պարզապես բացում և փակում ենք։

Եփում ենք գազօջախին՝ ձեթով։ Վերջում վրան շաղ ենք տալիս շաքարավազ։

Բարի ախորժակ։

loading...