Բաղադրամասեր
Տաք ջուր - 240 մլ,
չոր խմորիչ - 10 գ,
ձու - 48 գ = 1 հատ,
շաքարավազ (ըստ ճաշակի) - 30 գ,
աղ - 5 գ = 1 թ.գ,
կակաոյի փոշի - 15 գ = 2 ճ.գ,
ալյուր - 460 գ = 3,5 բաժակ,
կարագ - 30 գ,
կարագ (շերտի համար) - 240 գ = 1 տուփ + 2 ճ.գ.,
Միջուկի համար ՝
շոկոլադե ընկույզի մածուկ - 120 գ = 12 ճ.գ.,
բանան - 400 գ = 4 հատ,
կակաոյի փոշի զարդարման համար - 7 գ = 1 ճ.գ
Պատրաստման եղանակը