Ձեզ հետ եմ ուզում կիսվեմ մի բաղադրատոմսով, որը շատ օգտակար կլինի։ Տան պայմաններում պատրաստեք մածուն։

 

 

Կաթից կարող եք ստանալ մածուն և այևս կարիք չի լինի խանութից գնել մածուն։

 

Տան պայմաններում մածուն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝ կաթ և մածուն:

Սկզբում հարկավոր է կես լիտր կաթը եռացնել կաթսայի մեջ և թողել, որպեսզի սառչի այնքան, երբ որ մատը մեջը դնելուց՝ չվառի:

 

 

Դրանից հետո վրան ավելացնել 1 ճ/գ մածուն:

 

Լավ խառնել:

 


 

Այդ ամենից հետո կաթսան դնել ինչ-որ հաստ կտորի մեջ կամ ինչ-որ տաք բանի մեջ, որպեսզի մնա տաք և փակ տարածության մեջ 8-9 ժամ: Դրանից հետո մածունը պատրաստ կլինի: