Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝
կաթնաշոռ 150 (ցածր յուղայնությամբ) գ,
բուսական յուղ 70 գ,
կաթ 60 գ,
փխրեցուցիչ 1 թ.գ,
մի պտղունց աղ,
շաքարավազ 80 գ,
ալյուր 200 գ,
վանիլային շաքար 10 գ,

Միջուկի համար ՝
կաթնաշոռ 600-700 գ,
կարագ 50 գ,
ձու 2 հատ + 3 դեղնուց,
շաքարավազ 120-150 գ,
վանիլային շաքար 10 գ,
մի պտղունց աղ,
օսլա 50 գ,
խնձոր 2-3 հատ,

սպիտակուց 3 հատ,
շաքարավազ 80-100 գ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...