Բաղադրամասեր

Խմոր համար ՝
Խտացրած կաթ - 250 գ,
Ձու - 1 հատ,
Փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ,
Բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ,
Ալյուր - 260 գ + խմորի հետ աշխատելու համար,
Աղ - մի պտղունց,


Կրեմի համար ՝
Կաթ - 500 գ,
Շաքարավազ - 100 գ,
Վանիլային շաքարավազ - 20 գ,
Ձու - 2 հատ,
Եգիպտացորենի օսլա - 50 գ,
Կարագ - 200 գ,
Խտացրած կաթ - 120-130 գ,

Զարդարելու համար ՝
Ընկույզ - 100 գ,
Մուգ շոկոլադ - 20 գ

 

Պատրաստման եղանակը