Բաղադրամասեր
Կաթ (մոտ 38 աստիճան) ... 240 մլ,
Խմորիչ չոր ... 7 գ,
Ձու (մեծ) ... 2 հատ,
Շաքարավազ ... 80 գ,
Կարագ (հալած) ... 80 գ,
Աղ… ½ թեյի գդալ,
Վանիլի էքստրակտ ... 1 թ.գ,
Ալյուր ... 520 գ + 30 գ (ըստ ցանկության),
Խմորի համար ՝
Կարագ (փափուկ) ... 180 գ,
Ալյուր ... 120 գ,
Միջուկի համար ՝
Շաքարեղեգ ... 150 գ,
Դարչին ... 15 գ,
Կարագ ... 60 գ,
Վրան քսելու համար ՝
Ձվի դեղնուց ... 1 հատ,
Կաթ ... 1 ճ.գ
Պատրաստման եղանակը
loading...