Բաղադրամասեր ՝
1 տարրա Ձուկ (горбуша) սեփական հյութի մեջ
4 հատ կարտոֆիլ
2 հատ գազար
4 հատ ձու
1 փունջ կանաչ սոխ
200 գ պանիր
150 գ մայոնեզ
աղ ըստ համի
պղպեղ
կանաչեղեն

Պատրաստման եղանակը ՝
Կարտոֆիլ ը և գազարը խաշել, հանել կեղևը
Քերել խոշոր քերիչով
Առանձին եփել ձուն, մաքրել կեղևը,
սպիտակուցը և դենղուց առանձին առաձին քերել մանր քերիչով
Ինչպես նաև մանրեցնել պանիրը
Տարրայի ներքևի մասում կտրատած կանաչ սոխը և քերած կարտոֆիլը
ավելացնել աղ և պղպեղ կարտոֆիլի վրա, վրան քսել մայոնեզ
կարտոֆիլի վրա լցնել ձուկը, քսել մայոնեզ և պատել պանրով
վրան դնել գազարի շերտը, աղ և պղպեղ ավլացնել և պատել մայոնեզով
վրան դնել քերած սպիտակուցի շերտը, քսել մայոնեզ և վրան լցնել քերած դեղնուց
բարի ախորժակ

loading...