Բաղադրամասեր ՝
300 գրամ նեխուրի արմատ
6 հատ կիտրոն
Պատրաստման եղանակը՝
Նախ պետք է լավ լվանալ նեխուրի արմաները
Քերել արմատները էմալապատ տարրայի մեջ
Քամել կիտրոնների հյութը և լցնել զանգվածի վրա
Խառնել, փակել տարրան և դնել ջրային բաղնիքի վրա
Տաքացնել այնքան, քանի դեռ ջուրը չի եռացել, այնուհետև կրակը իջացնել և եփել 2 ժամ
Որից հետո հանել կրակի վրայից, բայց տարրան չբացել քանի դեռ միջոցը չսառչի
Դրանից հետո լցնել ապակյա տարրայի մեջ և պահել միջոցը սառնարանում
Օգտագործման եղանակը՝
Ընդունել ամեն առավոտ 1 ճ․գ նախաճաշից 30 րոպե առաջ
loading...