Բաղադրամասեր ՝

300 գրամ նեխուրի արմատ

6 հատ կիտրոն

Պատրաստման եղանակը՝

Նախ պետք է լավ լվանալ նեխուրի արմաները

Քերել արմատները էմալապատ տարրայի մեջ

Քամել կիտրոնների հյութը և լցնել զանգվածի վրա

Խառնել, փակել տարրան և դնել ջրային բաղնիքի վրա

Տաքացնել այնքան, քանի դեռ ջուրը չի եռացել, այնուհետև կրակը իջացնել և եփել 2 ժամ

Որից հետո հանել կրակի վրայից, բայց տարրան չբացել քանի դեռ միջոցը չսառչի

Դրանից հետո լցնել ապակյա տարրայի մեջ և պահել միջոցը սառնարանում

 

 

Օգտագործման եղանակը՝

Ընդունել ամեն առավոտ 1 ճ․գ նախաճաշից 30 րոպե առաջ

 

loading...