Հայտնի բժիշկ Մարկ Սիմոնիչի կատարած բազմաթիվ հետազոտություններից հետո պարզ դարձավ, որ սոդա կարող է բուժել քաղցկեղը։ Սիմոնիչին պնդում է, որ շաքարախտն ու սնկային ինֆեկցիաները նույնպես սոդայի միջոցով հնարավոր է կանխարգելել։
Իսկ հիմա նադրադառնանք սոդային և քաղցկեղին, թե ինչպես կիրառել սոդան, որպեսզի կարողանանաք բուժել քաղցկեղը։
Սոդայի լուծույթը կարող է փոխել pH-ի մակարդակը, որը հնարավորություն կտա բարձրացնել հակաքաղցկեղային միջոցների արդյունավետությունը:
Սոդան նվազեցնում է թարախակույտի խորքում քաղցկեղային բջիջների թթվայնությունը` ենթարկելով դրանց առավել արդյունավետ բուժման:
Թթվայնությունը դրանցում բարձրանում է արյունատար համակարգից կտրվելու և թթվածնի հոսքի սղության պատճառով:
Կա նաև մեկ շատ կարևոր պնդում․
Սոդան չի կարելի է օգտագործել մի շարք դեղամիջոցների հետ, սոդայով պրոցեդուրաներ սկսելուց առաջ խորհրդակցեք բժշկի հետ:
Հարկավոր է սոդան լուծել ջրի մեջ և խմել։ Կարող եք նաև մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ լցնել լուծույթի մեջ։ 1 բաժակին 1 թեյի գդալ սոդա է հարկավոր։
Պարտադիր է այն խմել միմիայն դատարկ ստամոքսին։ 1 շաբաթ հետո այցելեք բժշկի և հետազոտվեք ՝ դրական փոփոխությունը նկատելու համար։
Խորհուրդ է տրվում ՝ այս միջոցը օգտագործելուց առաջ խորհրդակցել բժշկի հետ։