Բաղադրամասեր
Համեմ - 50 գ,
Սխտոր - 6 պճեղ,
Ընկույզ - 450 գ,
Սոխ - 3 հատ,
Զաֆրան - 4 թ․ գ,
Խմելի սունելի - 6թ․ գ,
Չիլիի աղացած պղպեղ,
Համեմի սերմ - 1 թ․ գ,
Կարմիր գինու քացախ - 3 ճ․ գ,
Սև պղպեղ - 1/2 թ․ գ,
Բուսական յուղ - 2 ճ․ գ,
Աղ - 1 թ․ գ,
Հավի արգանակ - 1,5 լ
Արգանակի պատրաստման համար ՝
Հավ - 1,5 կգ,
Դափնու տերև - 2 հատ,
Կարմիր սոխ - 1 հատ,
Սև պղպեղ,
Քաղցր պղպեղ,
Մաղադանոս - 10 գ,
Ջուր - 2,5 լ,
Աղ - 1 թ․ գ
Պատրաստման եղանակը
loading...