Կարելի է ասել, որ մենք ամեն օր պատրաստում ենք տարբեր տեսակի փլավներ, սակայն նրանք հիմնականում նույն են և արդեն անհետաքրքիր։

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում նոր և շատ օրիգինալ փլավի բաղադրատոմս։

 

Բաղադրամասեր

100 գ թարմ սնկին՝

20 գ հալած յուղ,

 

 

50 գ բրինձ,

աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Թարմ սունկր մաքրել, լվանալ և 10—15 րոպե եփել աղ գցած ջրում, որից հետո մաղով քամել և մանր կտրտել:

Սունկի ջուրը օգտագործել ապուրի համար: Բրինձը եփել մինչև կիսաեփ վիճակը:

 

 

Լայն կաթսայում յուղը հալել, նախատեսածի 50% - ը, ղրան ավելացնել սունկի հետ խառնած բրինձը, վրան լցնել մնացած յուղը, կաթսան ծածկել և թողնել մարմանդ կրակի վրա մինչև պատրաստ լինելը:

loading...