Ներկայացնում ենք դդմիկով կոտլետի պատրաստման ճիշտ եղանակը, որը ամենահամեղն է։
Բաղադրամասեր
3 հատ միջին չափի դդմիկին ՝
2 հատ ձու,
0,5 թեյի գդալ օսլա,
1 թեյի գդալ ձիթայուղ,
2 պճեղ սխտոր,
մի քանի ճյուղ սամիթ,
2 ճաշի գդալ ալյուր,
աղ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկները լավ լվանալ,կեղևազրկել և անցկացնել քերիչով։ Այն համեմել աղով և սպասել մինչև ջուրը առանձնանա։
Քամեք դդմիկը և կամաց-կամաց ավելացրեք բաղադրիչները։
Սկզբից ավելացրեք օսլան, ալյուրը և ձվերը։ Լավ խառնեք։
Այնուհետև ավելացրեք ճզմած սխտորը, կտրատած սամիթը և ձիթայուղը։
Խառնեք և թողեք 5 րոպե մնա։
Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել։ Հենց ձիթայուղը տաքանա դդմիկից կոտլետներ ձևավորեք և տապակեք։
loading...