Սա հատուկ բաստուրմա դնելու բաղադրատոմս է, որի շնորհիվ կստացվի ամենահամեղ խորովածը, ինչպես նաև տապական։

 

 

Նշենք, որ ցանկացած որակի միս, սառեցվածը նույնպես հրաշալի համ կստանան և կհալչեն բերանում։

Բաղադրամասեր

 

2 կգ խոզի մսին,

 

 

1 ճաշի գդալ աղ,

1 ճաշի գդալ սև աղացած պղպեղ,

1 ճաշի գդալ կարմի աղացած քաղցր պղպեղ,

1 գրամ կծու չիլի պղպեղ ՝ աղացած,

4 հատ սև հատիկավոր պղպեղ,

1 ճաշի գդալ մայոնեզ,

1 ճաշի գդալ ձիթայուղ,

կես հատ միջին չափի սոխ,

1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ,

3 տերև չորացրած ռեհան

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Միսը կտրատեք հավասարաչափ։

Այն համեմեք աղով, պղպեղներով և լավ խառնեք։

Այնուհետև վրան լցրեք մայոնեզը, քացախը, հատիկավրո պղպեղը և կրկին լավ խառնեք։

Ճզմելիքի միջոցով ճզմեք սոխը և հյութը լցրեք մսի վրա, մացուկը ևս։

Վերջում մանրացրեք և ավելացրեք մսի վրա չորացրած ռեհանը։

Խառնեք, հերմետիկ փաքեկ ցելոֆանով և դրեք սառնարանը։ 

15 ժամ հետո կարող եք պատրաստել է թե խորոված անել, թե ջեռոցի մեջ դնել։

Նյութը պատրաստեց Utest.am-ը։

Տվյալ նյութը առանց տեղեկացնելու վերցնելը խստիվ արգելվում է։

loading...