Բաղադրամասեր
300 գ սունկ շամպինիոնին՝
20 գ պանիր,
20 գ սոխ,
300 գ հավի կրծքամիս,
20 գ կարագ,
20 գ ալյուր,
100 գ կաթ,
ձեթ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը:
Այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
loading...