Բաղադրամասեր
2 բաժակ մածուն,
1բաժակ բուսական յուղ,
3 գդալ չոր դրոժ,
1,5 թեյի գդալ աղ,
1,5 ճաշի գդալ շաքարավազ,
4 բաժակ ալյուր:
Պատրաստման եղանակը
Մածունը խառնել յուղի հետ և մի փոքր տաքացնել։
Ավելացնել շաքարավազը և աղը:
Ալյուրը խառնել դրոժի հետ, ավելացնել մածունը և հունցելուց հետո դնել տաք տեղ կես ժամով:
Ջեռոցը պետք է միացնել 180-200 աստիճանի տակ:
Այս խմորից հնարավոր է պատրաստել ամեն ինչ` պիցցա,կարկանդակներ, բուլկի …
Եթե 30 րոպեից Ձեզ թվա, որ խմորը պատրաստ չէ, պետք չէ խառնվել իրար. հենց այդպես էլ պետք է լինի:
Խմորը բարձրանում է եփելու ընթացքում:
loading...