Բաղադրամասեր
700 գ ոչ յուղոտ կաթնաշոռ,
7 հատ բանան ,
3 ճ/գ ալյուր ,
1 հատ ձու։
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռը խառնել բլենդերի մեջ և քամել քամիչով:
Բանանը խառնել բլենդերում։
Ստացված զանգվածի վրա ավլացրել ձուն և ալյուրը, խմոր հունցեք:
Ավելացնել մի փոքր վանիլ կամ չամիչ:
Ջեռոցի ամանը կարագով պատեք, մի փոքր ալյուր լցրեք և խմորը տեղադրեք ամանի մեջ:
Թխվածքը թխեք 35 րոպե՝ 180 աստիճանում:
Եթե թխվածքն այնքան էլ քաղցր չլինի, կարող եք վրան խտացրած կաթ կամ կարամել շաղ տալ:
loading...