Բաղադրամասեր

700 գ ոչ յուղոտ կաթնաշոռ,

7 հատ բանան ,

3 ճ/գ ալյուր ,

1 հատ ձու։

Պատրաստման եղանակը

Կաթնաշոռը խառնել բլենդերի մեջ և քամել քամիչով:

Բանանը խառնել բլենդերում։

Ստացված զանգվածի վրա ավլացրել ձուն և ալյուրը, խմոր հունցեք:

Ավելացնել մի փոքր վանիլ կամ չամիչ:

Ջեռոցի ամանը կարագով պատեք, մի փոքր ալյուր լցրեք և խմորը տեղադրեք ամանի մեջ:

Թխվածքը թխեք 35 րոպե՝ 180 աստիճանում:

Եթե թխվածքն այնքան էլ քաղցր չլինի, կարող եք վրան խտացրած կաթ կամ կարամել շաղ տալ:

loading...