Առաջարկում ենք շաքար լոխումի շատ համեղ պատրաստման եղանակ, որը կարող եք պատրաստել տան պայմաններում։

Բաղադրամասեր

0,5 կգ ալյուրին ՝ 

170 գ կարագ,

200 գ շաքարավազ,

1 հատ միջին չափի ձվի դեղնուց,

50 գ կոնյակ կամ վիսկի

 

 

Պատրաստման եղանակը 

 

 

Կարագը տրորել, ավելացնել շաքարավազը և կրկին տրորել 5 - 10 րոպե։ 

Այդ զանգվածի մեջ գցել ձվի դեղնուցը, կոնյակը կամ վիսկինև խառնել, որից հետո լցնել ալյուր և խմոր հունցել։

Խմորին լոխումի ձև տալ և թխել ջեռոցի մեջ։

loading...