Բաղադրամասեր
3 հատ լոլիկ,
կես պճեղ սխտոր,
1 ճաշի գդալ թթու դրած կապար,
կես գլուխ սոխ,
75 գ ձիթապտուղ,
4 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ,
1 ճաշի գդալ կարմիր քացախ,
կես հատ հաց,
կես հատ ռեհան։
Պատրաստման եղանակը
Կտրատել լոլիկները, մանրեցնել սխտորը։
Մեծ և խորը տարրայի մեջ խառնել լոլիկները, սխտորը, սոխը, թթու կապարը և ձիթապտուղները։
Ավելացնել ձեթ, քացաղ և նորից լավ խառնել։
Համեմել համեմունքներով։
Նշենք, որ համեմունքները պետք է շատ լինեն։
Հացը կտրատել մանր կտորների և տապակել մինչև ոսկեգույն գույն ստանալը, կամ կարող եք գնել պատևաստի չորահացեր, ժամանակը խնայելու համար։
Ավելացնել աղցանի վրա և լավ խառնել։
Վրան ավելացնել ռեհանի տերևներ։
Բարի ախորժակ։
loading...