Բաղադրամասեր

3 հատ լոլիկ,

կես պճեղ սխտոր,

1 ճաշի գդալ թթու դրած կապար,

 

 

կես գլուխ սոխ,

75 գ ձիթապտուղ,

4 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ,

1 ճաշի գդալ կարմիր քացախ,

 

 

կես հատ հաց,

կես հատ ռեհան։

Պատրաստման եղանակը

Կտրատել լոլիկները, մանրեցնել սխտորը։

Մեծ և խորը տարրայի մեջ խառնել լոլիկները, սխտորը, սոխը, թթու կապարը և ձիթապտուղները։

Ավելացնել ձեթ, քացաղ և նորից լավ խառնել։

Համեմել համեմունքներով։

 

 

Նշենք, որ համեմունքները պետք է շատ լինեն։

Հացը կտրատել մանր կտորների և տապակել մինչև ոսկեգույն գույն ստանալը, կամ կարող եք գնել պատևաստի չորահացեր, ժամանակը խնայելու համար։

Ավելացնել աղցանի վրա և լավ խառնել։

 

 

Վրան ավելացնել ռեհանի տերևներ։

Բարի ախորժակ։

loading...