Այս թխվածքը իմ ամենասիրելի թխվածքներից է, քանի որ շատ համեղ է և հեշտ պատրաստման եղանակ ունի։
Նա ինձ փրկում է, երբ պետք է գալիս արագ քաղցրավենիք պատրաստել։
Բաղադրամասեր
ալյուր 400 գրամ,
փ ձու,
սոդա 0,7 թեյի գդալ,
կարագ 250 գրամ,
շաքար 200 գրամ,
խտացրած կաթ 2-3 տարա,
քացախ 1,5 թեյի գդալ։
Պատրաստման եղանակը
Խառնեք ձուն շաքարի հետ, բայց պետք չէ հարել, կարող եք օգտագործել գդալ։
Կարագը հալեցնել և ստացված զանգվածը ավելանցել ձվի վրա։
Հանգցնել սոդան քացախով և ավելացնել կարագա-ձեթային խառնուրդին։
Նորից խառնել գդալով։
Ավելացրեք ալյուր և ձեռքերով հունցել, պետք է ստացվի հարթ և չկպչուն խմոր։
Խմորը բաժանել ոչ մեծ չափերի գնդերի։
Տեղափոխել ֆորմայի մեջ։
Կախված ֆորմայից դրանք լինում են էլեկտրական և այնպիսիները, որոնք անհրաժեշտ է տեղադրել ջեռոցում։
Կարմիր ընկույզների կեսերը հանել ֆորմայից և թողնել, որ սառի։
Լցնել խտացրած կաթով և կպցնել, որպեսզի ստացվեն ամբողջական ընկույզներ։
Բարի ախորժակ։