Այս թխվածքը իմ ամենասիրելի թխվածքներից է, քանի որ շատ համեղ է  և հեշտ պատրաստման եղանակ ունի։

Նա ինձ փրկում է, երբ պետք է գալիս արագ քաղցրավենիք պատրաստել։

 

 

 

Բաղադրամասեր

ալյուր 400 գրամ,

փ ձու,

սոդա 0,7 թեյի գդալ,

կարագ 250 գրամ,

շաքար 200 գրամ,

խտացրած կաթ 2-3 տարա,

քացախ 1,5 թեյի գդալ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Խառնեք ձուն շաքարի հետ, բայց պետք չէ հարել, կարող եք օգտագործել գդալ։

Կարագը հալեցնել և ստացված զանգվածը ավելանցել ձվի վրա։

Հանգցնել սոդան քացախով և ավելացնել կարագա-ձեթային խառնուրդին։

Նորից խառնել գդալով։

 

 

Ավելացրեք ալյուր և ձեռքերով հունցել, պետք է ստացվի հարթ և չկպչուն խմոր։

Խմորը բաժանել ոչ մեծ չափերի գնդերի։

Տեղափոխել ֆորմայի մեջ։

Կախված ֆորմայից դրանք լինում են էլեկտրական և այնպիսիները, որոնք անհրաժեշտ է տեղադրել ջեռոցում։

 

 

Կարմիր ընկույզների կեսերը հանել ֆորմայից և թողնել, որ սառի։

Լցնել խտացրած կաթով և կպցնել, որպեսզի ստացվեն ամբողջական ընկույզներ։

Բարի ախորժակ։

loading...