Բաղադրամասեր

թ հատ ավոկադո,

150 գ շաքարավազ,

2 ճաշի գդալ վանիլի փոշի,

2 հատ վարունգ,

12 ճաշի գդալ լայմի հյութ,

300 գ յոգուրտ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Ավոկադոն բաժանել երկու հավասար մասի։

Ձեռքերով բաժանել մասերը, հանել կորիզը և մաքրել կեղևը։

Կտրատել փոքր քառակուսիկների։

 

 

Երկու հատ վարունգները մաքրել կեղևից, եթե սերմերը մեծ են, հանել գդալով և նույնպես կտրատել փոքր քառակուսիկների։

Կտրատած ավոկադոյի հետ միասին դնել բլենդերի մեջ։

Ավելացնել լայմի հյութ։

Հարել մինչև միատարր զանգված ստանալը։

 

 

Ավելացնել շաքարավազը և վանիլի փոշին, հարել ևս մեկ անգամ, ավելացնել յոգուրտը և հարել, մինչև փափուկ զանգված ստանալը։

Ստացված զանգվածը դնել թասի մեջ և 9 ժամով դնել սառցախցիկում։

3 ժամը մեկ խառնուրդը պետք է լավ խառնել, որպեսզի սառույց չառաջանա։

loading...