Գարնանային առաջին հատապտուղը, որը հուշում է, որ արդեն գարուն է։
Շատ օգտակար և համեղ, ինչու չէ նաև գեղեցիկ հատապտուղ, որից ստացվում է արտակարգ համի մուրաբա։
Բաղադրամասեր
2 կգ ելակ,
1,6 կգ շաքարավազ։
Պատրաստման եղանակը
Ելակներից հեռացնում ենք պոչերը, կտարատում 2 մասի։
Շերտ շերտ դնւմ ենք տարրայի մեջ, ամեն շերտի վրա ավելացնել շաքարավազ։
Այս վիճակում թողնում ենք 1 գիծեր։
Առավոտյան ստացված զանգվածը տեղափողում ենք տաք տարրաների մեջ լավ փակում։
Պահել սառնարանում։
loading...