Գարնանային առաջին հատապտուղը, որը հուշում է, որ արդեն գարուն է։

Շատ օգտակար և համեղ, ինչու չէ նաև գեղեցիկ հատապտուղ, որից ստացվում է արտակարգ համի մուրաբա։

 

 

Բաղադրամասեր

2 կգ ելակ,

1,6 կգ շաքարավազ։

Պատրաստման եղանակը

Ելակներից հեռացնում ենք պոչերը, կտարատում 2 մասի։

Շերտ շերտ դնւմ ենք տարրայի մեջ, ամեն շերտի վրա ավելացնել շաքարավազ։

Այս վիճակում թողնում ենք 1 գիծեր։

Առավոտյան ստացված զանգվածը տեղափողում ենք տաք տարրաների մեջ լավ փակում։

Պահել սառնարանում։

loading...