Բաղադրամասեր

2 կգ սև թթին ՝

3 կգ շաքարավազ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է թթի պոչերը հեռացնել։

Ապպա դնել խորը տարրայի մեջ և լցնել 1,5 կգ շաքարավազ։

Թողնել 5-6 ժամ։

 

 

Գոյացած հյութը դատարկել մեկ այլ թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազ ու օշարակ եփել:

Երբ օշարակը մի քիչ հովանա, պատրաստած թութը լցնել մեջը, թեթևակի թափահարել, որ բոլոր պտուղները հյութով ծածկվեն, ապա դնել մարմանդ կրակին ու եփել մինչև պատրաստ լինելը:

 

 

Վերջում քափը քաշել ու լրիվ հովանալուց հետո լցնել մաքուր ապակյա բանկաների մեջ:

loading...