Բաղադրամասեր
600 գ. սպագետտի,
250 գ. ծաղկակաղամբ,
150 գ. պանիր,
պաքսիմատ,
սոխ, կանաչի,
ձեթ,
աղ, պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը
Նախ պպետք է եփել սպագետին։
Առաձին տարրայի մեջ խաշել ծաղկակաղամբը և տապակել ձեթով:
Սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետտին և մանր կտրատված կանաչին:
Ավելացնել աղ և պղպեղ։
Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:
Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելավնել:
Բարի ախորժակ։
loading...