Բաղադրամասեր

600 գ. սպագետտի,

250 գ. ծաղկակաղամբ,

150 գ. պանիր,

պաքսիմատ,

սոխ, կանաչի,

ձեթ,

աղ, պղպեղ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պպետք է եփել սպագետին։

Առաձին տարրայի մեջ խաշել ծաղկակաղամբը  և տապակել ձեթով:

Սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետտին և մանր կտրատված կանաչին:

 

 

Ավելացնել աղ և պղպեղ։

Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:

Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելավնել:

Բարի ախորժակ։

loading...