Բաղադրամասեր
100 գ պոմիդորին՝
100 դ վարունգ,
50գ կանաչ տաքդեղ,
50 գ գլոխ սոխ,
աղ, պղպեղ,
քացախը, համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Պոմիդորը, վարունգը, կանաչ տաքդեղը լվանալ։
Վարունգը կլպել, կանաչ տաքդեղի կոթը և միջուկը հեռացնել,սոխը մաքրել։
Բանջարեղենը կտրտել բարակ, կլոր շերտերով։
Համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը լվանալ և մանր կտրատել։
Աղցանամանում բանջարեղենը դասավորել շարքերով, այնպես, որ
վարունգը և տաքդեղը դասավորված լինեն մեկընդմեջ,
այնուհետև աղ, պղպեղ ցանել, դրա վրա դնել սոխ։
Սալաթի վրա քացախ լցնել և հետո ցանել կանաչին։
loading...