Բաղադրամասեր

100 գ պոմիդորին՝
100 դ վարունգ, 
50գ կանաչ տաքդեղ, 
50 գ գլոխ սոխ,
աղ, պղպեղ,
քացախը, համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը

Պոմիդորը, վարունգը, կանաչ տաքդեղը լվանալ։
Վարունգը կլպել, կանաչ տաքդեղի կոթը և միջուկը հեռացնել,սոխը մաքրել։
Բանջարեղենը կտրտել բարակ, կլոր շերտերով։ 
Համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը լվանալ և մանր կտրատել։
Աղցանամանում բանջարեղենը դասավորել շարքերով, այնպես, որ
վարունգը և տաքդեղը դասավորված լինեն մեկընդմեջ, 
այնուհետև աղ, պղպեղ ցանել, դրա վրա դնել սոխ։
Սալաթի վրա քացախ լցնել և հետո ցանել կանաչին։ 

loading...