Բաղադրամասեր

100 գ ոչխարի միս,

60 գ բրինձ,

25 գ հալած յուղ,

սոխ, աղ ըստ համի։

Պատրաստման եղանակը

Ոչխարի միսը լվանալ և մանր կտրատել։

Լայն կաթսայում յուղը հարել և ոչխարհի մանր կտևատած միսը տապակել, այնուհետև աղ անել, ավելացնել մանր կտրատած գլուխ սոխ և դարձյալ 3-5 րոպե տապակել։

Պատրաստի ոչխարի մսի վրա լցնել տաք ջուր և  թողնել մինչև եռա։

Դրանից հետոլցնել ընտրած և թրջված բրինձ, կաթսան ծածկել, և քաշովին մարմանդ կրակի վրա եփել, մինչև պատրաստ լինելը։

loading...