Բաղադրամասեր

2 ձվին՝

200 գ ծնեբեկ,

50 գ հալած յուղ,

աղ,

մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի։

 

 

 

Պատրաստման եղանակը

Ծնեբեկը մաքրել, լվանալ, կտրատել 1-1,5 սմ երկարությամբ, լցնել աղ գված եռացող ջրի մեց,

այնուհետև քամիչով քամել, փոխադրել յուղ լցրած տապակը և թեթևակի տապակել։

Ձուն լցնել ամանը, աղ անել, հարել, այնուհետև լցնել պատրաստած ծնեբեկի վրա և դնել վառարանի ջեռոցը 2-3 րոպե։

Ձվաձեղը մատուցել ՝ վրան մաղադանոս ցանած։

loading...