Բաղադրամասեր
2 ձվին՝
200 գ ծնեբեկ,
50 գ հալած յուղ,
աղ,
մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Ծնեբեկը մաքրել, լվանալ, կտրատել 1-1,5 սմ երկարությամբ, լցնել աղ գված եռացող ջրի մեց,
այնուհետև քամիչով քամել, փոխադրել յուղ լցրած տապակը և թեթևակի տապակել։
Ձուն լցնել ամանը, աղ անել, հարել, այնուհետև լցնել պատրաստած ծնեբեկի վրա և դնել վառարանի ջեռոցը 2-3 րոպե։
Ձվաձեղը մատուցել ՝ վրան մաղադանոս ցանած։
loading...