Բաղադրամասեր

200 գ բադրիջան,

25 գ չանախ պանիր,

1/2 ձու,

15 գ հալած յուղ,

100 գ մածուն,

աղ,

սխտորը ՝ ըստ ճաշակի։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Բադրիջանը լվանալ, կոթը կտրել, երկարությամբ ճեղքել և թեյի դգալով հեռացնել սերմը։

Նախապատրաստած բադրիջանը 5 րոպե գցել աղ արած եռացող ջրի մեջ և հետո քամիչով  քամել։

 

 

Պինդ եփած ձուն մանր կտրատել, ավելացնել տրորած պանիր, հալեցրած յուղը լցնել վրան և խառնել։

Նախապատրաստած բադրիջանները լցոնել, դարսել յուղ քսած տապակում, վրան յուղ ցանել և խորովել։

Առանձին մատուցել ծեծած սխտորով մածուն։

loading...